Käyttö- ja sopimusehdot

Sopimusehdot

Tasovälitys T & J Oy:n markkinointinimi Foto & Fone tuotteita ja palveluja koskevat yleiset sopimusehdot


Henkilötietojen käsittelystä

Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme henkilötietolakia (22.4.1999/523), eikä henkilötietoja luovuteta ilman suostumustanne ulkopuolisille. 


Tilauksen peruuttaminen

Tilauksen peruuttaminen ei ole mahdollista tilauksen vahvistamisen jälkeen, koska sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan toivomusten mukaisesti niin, ettei tavaraa voida myydä edelleen.

Tilauksen peruuttamisoikeutta rajoittava ehto on kuluttajansuojalain (20.1.1978/38) 6 luvun 16 §:n mukainen.

Tasovälitys T & J Oy ei ota vastuuta virheellisestä etukoodin käytöstä tilauksen hyväksymisen jälkeen. Jos sinulla on kysyttävää etukoodien käytöstä, ota aina yhteyttä asiakaspalveluun ennen kuin lähetät tilauksesi.


Maksuvaihtoehdot

Foto & Fone voit maksaa seuraavilla korttityypeillä: PayPal.


Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.


Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi  Tasovälitys T & J Oy:lle markkinointinimi Foto & Fone. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.


Foto & Fone verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista.  


Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.


Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden kohdalta erikseen. Valokuvat toimitetaan tyypillisesti kahden päivän sisällä.


Tilatessasi tuotteita eri tuoteryhmistä, toimitus saatetaan jakaa useaan eri lähetykseen.


Ilmoitamme sinulle s-postitse uuden toimitusajan mikäli tilauksesi viivästyy tuotannossa. Mikäli et ole saanut tuotetta luvatussa ajassa voit hyödyntää toimitustakuuta, mikä merkitsee että valmistamme tilauksesi uudestaan sekä annamme sinulle 20% tuotteen hinnasta hyvitykseen käyttäjätilillesi.

Voit myös perua kaupan, mikäli tuotetta ei ole lähetetty luvatussa ajassa. Tilaus on luovutettava ilman aiheetonta viivytystä ja viimeistään 30 päivän kuluttua sopimuksen tekemisestä. Ota aina yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse tai s-postitse mikäli toimitus on myöhässä. Lisätietoja toimitusajoista, klikkaa tästä: Hinnat & toimitus.


Toimituskulut

Toimituskulut laskutetaan hinnaston mukaisesti.


Toimitus

Virheellisen tai vahingoittuneen toimituksen osalta reklamoi lähettäjä asiasta postille. Tilattuja tuotteita sisältävät lähetykset, joita ei noudeta jakelijalta, veloitetaan täydestä arvostaan. Lisäksi veloitetaan palautusrahti ja käsittelykulut, jotka tällä hetkellä ovat 12 euroa. Tuotteet hävitetään kuukauden kuluttua palautuksesta. Ei ole mahdollista lähettää tilaustasi muuhun osoitteeseen kuin tilauksessa antamaasi. 


Takuu


Asiakas vastaa itse lähettämistään tiedostoista ja niiden laadusta. Mikäli asiakkaan lähettämä tiedosto on sumeinen, liian pieni, pikselinen tai jotain muutasellaista niin tilaaja asiakas vastaa siitä. Kun kuvat, julisteet tai muut tilaustyöt on tehty niin ne ovat tilaustöitä, joita koskee sopimus tavarasta, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan toivomusten mukaisesti niin, ettei tavaraa voida myydä edelleen. Tilauksen peruuttamisoikeutta rajoittava ehto on kuluttajansuojalain (20.1.1978/38) 6 luvun 16 §:n mukainen. 


Reklamaatio

Tilauksen peruuttaminen ei ole mahdollista tilauksen vahvistamisen jälkeen, koska sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan toivomusten mukaisesti niin, ettei tavaraa voida myydä edelleen. Tilauksen peruuttamisoikeutta rajoittava ehto on kuluttajansuojalain (20.1.1978/38) 6 luvun 16 §:n mukainen. 


HUOM! Ota aina yhteyttä asiakaspalveluun ennen palautusta saadaksesi palautusohjeet ja osoitteen minne paketti tulee lähettää. 

Puh. 09-23 165 135

s-posti: aineisto@fotofone.fi

Kuluttajavirasto turvaa ja vahvistaa kuluttajan asemaa. Foto & Fone™ noudattaa kuluttajaviraston suosituksia.


Digitaalisessa muodossa olevien kuvien lataaminen ja tallentaminen

Käyttämällä fotofone.fi internetpalveluja voitte ladata kuvia ja säilyttää niitä väliaikaisesti fotofone.fi palvelussa. Kuvia säilytetään maksutta 30 päivää, minkä jälkeen ne hävitetään.


Huomioi että kuvia, jotka on ladattu fotofone.fi internetsivuille, ei voi ladata uudelleen käyttäjän tietokoneelle. Käyttäjä vastaa varmuuskopioiden ottamisesta.

Käyttäjänä vastaatte siitä että lataamanne kuvat eivät ole lain, moraalin tai hyvän tavan vastaisia. Lisäksi käyttäjä vastaa siitä että ladattu aineisto ei loukkaa muiden tekijänoikeuksia tai muuta oikeutta. Käyttäjän lataaman aineiston johtaessa korvausvaatimuksen fotofone.fi kohtaan, vastaa käyttäjä yksinomaan kaikista korvausvaatimuksista.

Jos käyttäjä haluaa antaa kolmannelle osapuolelle mahdollisuuden käyttää materiaalia, jonka käyttäjä on tallentanut fotofone.fi sivuille, käyttäjä voi jakaa kuvakansionsa, fotofone.fi sivujen välityksellä kyseisen henkilön kanssa. Käyttäjä vastaa vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat käyttäjälle, fotofonelle tai kolmannelle osapuolelle, silloin kun kustannukset johtuvat siitä, että käyttäjä on jakanut kuvakansionsa. Käyttäjällä on velvollisuus kertoa fotofone.fi internetpalvelujen käyttöä koskevat säännöt henkilölle, jonka kanssa käyttäjä jakaa kuvakansionsa.

fotofone.fi ei vastaa materiaalista, jota varastoidaan kotisivuilla. Käyttäjällä ei ole oikeutta korvaukseen, jos varastoitu materiaali menetetään tai se vahingoittuu.


Käyttäjäehdot

fotofone.fi varaa oikeuden tehdä muutoksia tässä mainittuihin sopimusehtoihin. Käyttäessänne palvelua sitoudutte noudattamaan voimassaolevia sopimusehtoja.


Contact information
Tasovälitys T & J Oy
Östermalmintie 47a
02550 EVITSKOG